Usein kysytyt kysymykset | Toimitusehdot | Rahoitus | Oma tili

Usein kysytyt kysymykset

Löytyykö Kellomestarin valikoimasta käytetyt arvokellot?

Kyllä – kauttamme löydät käytetyt arvokellot. Käytetyt arvokellot, joita valikoimastamme löytyy ovat vain laatutuotteita ja kellosepän tarkastamia. Huollamme myös tarvittaessa valikoimaamme tulevat käytetyt arvokellot.

Onko Kellomestarin kelloissa takuu?

Kyllä, kaikille Suomeen toimitetuille kelloille annamme 6 kk takuun ja ilmaisen toimituksen.

Sisältyykö Kellomestarin valikoimaan käytetyt Rolex kellot?

Valikoimastamme löytyvät käytetyt Rolex kellot ovat listattu verkkokaupassamme. Teemme kuitenkin myös ostotoimeksiantoja, joten jos käytetyt Rolex kellot kiinnostavat, kerro meille millaisen kellon haluaisit! 

Kuuluuko valikoimaanne myös naisten kellot?

Kellomestarista löydät sekä miesten ja naisten kellot. Kaikki naisten ja miesten arvokellot ovat listattu verkkokaupassamme, mutta teemme myös ostotoimeksiantoja. Jos sinulla on mielessä tietty naisten kello, ota meihin yhteyttä ja kerro millaisen kellon haluaisit! Jos sinulla on jotain kysyttävää kelloista, niin ole yhteydessä myynti@kellomestari.fi

Kuinka tilaan arvokellon?

Kun olet tutustunut valikoimaamme ja kiinnostunut tilaamaan tietyn arvokellon verkkokaupastamme, voit ostaa kellon suoraan verkkokaupastamme. Maksat arvokellon kätevästi Paytrailin maksuvaihtoehdoilla tai erissä Paytrail lasku- ja osamaksuvaihtoehdoilla. Kaikille Suomeen toimitetuille kelloille annamme ilmaisen toimituksen sekä 6 kk takuun. Jos sinulla on jotain kysyttävää kelloista, niin ole yhteydessä myynti@kellomestari.fi. Autamme mielellämme arvokellon valitsemiseen ja tilaamiseen liittyvissä asioissa!

Voiko kauttanne myydä arvokellon?

Jos mielessäsi on arvokellon myynti, voimme myös ottaa kellosi myyntiin sivuillemme. Tällöin saat itse määrätä kellosi hinnan. Toteutuneesta myyntihinnasta otamme tässä tapauksessa 15% komission. Palvelu sisältää kellon kuvauksen, lisäyksen verkkosivuille, varastoinnin ja lähetyksen asiakkaalle. Voit olla meihin yhteydessä myös sivuiltamme löytyvällä lomakkeella.

Anna meille toimeksianto!

Kiitos yhteydenottopyynnöstä!

Palaamme sinulle 24-48 tunnin sisällä!

Kiitos arviointipyynnön jättämisestä!

Palaamme sinulle 24-48 tunnin sisällä!