Usein kysytyt kysymykset | Toimitusehdot | Rahoitus | Oma tili

Usein kysytyt kysymykset

Mistä arvokello kannattaa ostaa?

Arvokellon ostaminen on tärkeä päätös, ja onkin suositeltavaa hankkia se luotettavalta ja arvostetulta myyjältä. Kellojen erikoisliikkeet, valtuutetut jälleenmyyjät ja arvostetut kellosepät ovat yleensä turvallisia vaihtoehtoja. Varmista, että myyjä on valtuutettu myymään kyseisen kellonmerkin malleja ja että hänellä on maine luotettavana kauppiaana. Lisäksi verkkokaupat voivat tarjota laajan valikoiman, mutta on tärkeää valita tunnettu ja arvostettu verkkokauppa, joka tarjoaa takuut ja aitoustodistukset arvokellolle.

Mitä seikkoja tulisi harkita arvokellon oston yhteydessä?

Ennen arvokellon ostamista on tärkeää harkita useita seikkoja. Varmista, että myyjällä on hyvä maine ja että hän tarjoaa takuun sekä aitoustodistuksen. Tutki tarkasti kellon kuntoa, alkuperäisiä pakkauksia ja asiakirjoja. Kysy myyjältä kellon huoltohistoriasta, jos mahdollista. Vertaile hintoja eri myyjien välillä, mutta ole varovainen liian edullisista tarjouksista, sillä ne voivat viitata väärennökseen. Lopuksi, osta myyjältä, joka tarjoaa asiantuntevaa palvelua ja vastaa kaikkiin kysymyksiisi luottamusta herättävästi. Kellomestarin asiantunteva henkilökunta auttaa mielellään arvokellojen valitsemiseen ja ostamiseen liittyvissä kysymyksissä.

Löytyykö Kellomestarin valikoimasta käytetyt arvokellot?

Kyllä – kauttamme löydät käytetyt arvokellot. Käytetyt arvokellot, joita valikoimastamme löytyy ovat vain laatutuotteita ja kellosepän tarkastamia. Huollamme myös tarvittaessa valikoimaamme tulevat käytetyt arvokellot.

Onko Kellomestarin kelloissa takuu?

Kyllä, kaikille Suomeen toimitetuille kelloille annamme 6 kk takuun ja ilmaisen toimituksen.

Sisältyykö Kellomestarin valikoimaan käytetyt Rolex kellot?

Valikoimastamme löytyvät käytetyt Rolex kellot ovat listattu verkkokaupassamme. Teemme kuitenkin myös ostotoimeksiantoja, joten jos käytetyt Rolex kellot kiinnostavat, kerro meille millaisen kellon haluaisit! 

Kuuluuko valikoimaanne myös naisten kellot?

Kellomestarista löydät sekä miesten ja naisten kellot. Kaikki naisten ja miesten arvokellot ovat listattu verkkokaupassamme, mutta teemme myös ostotoimeksiantoja. Jos sinulla on mielessä tietty naisten kello, ota meihin yhteyttä ja kerro millaisen kellon haluaisit! Jos sinulla on jotain kysyttävää kelloista, niin ole yhteydessä myynti@kellomestari.fi

Kuinka tilaan arvokellon?

Kun olet tutustunut valikoimaamme ja kiinnostunut tilaamaan tietyn arvokellon verkkokaupastamme, voit ostaa kellon suoraan verkkokaupastamme. Maksat arvokellon kätevästi Paytrailin maksuvaihtoehdoilla tai erissä Paytrail lasku- ja osamaksuvaihtoehdoilla. Kaikille Suomeen toimitetuille kelloille annamme ilmaisen toimituksen sekä 6 kk takuun. Jos sinulla on jotain kysyttävää kelloista, niin ole yhteydessä myynti@kellomestari.fi. Autamme mielellämme arvokellon valitsemiseen ja tilaamiseen liittyvissä asioissa!

Voiko kauttanne myydä arvokellon?

Jos mielessäsi on arvokellon myynti, voimme myös ottaa kellosi myyntiin sivuillemme. Tällöin saat itse määrätä kellosi hinnan. Toteutuneesta myyntihinnasta otamme tässä tapauksessa 15% komission. Palvelu sisältää kellon kuvauksen, lisäyksen verkkosivuille, varastoinnin ja lähetyksen asiakkaalle. Voit olla meihin yhteydessä myös sivuiltamme löytyvällä lomakkeella.

Onko arvokello hyvä sijoitus?

Kyllä, arvokello voi olla hyvä sijoitus monista syistä. Ensinnäkin arvokellot säilyttävät usein arvonsa ja niiden arvo voi jopa nousta ajan myötä. Joillakin kelloilla, erityisesti rajoitetuilla painoksilla tai harvinaisilla malleilla, voi olla merkittävä keräilyarvo. Lisäksi arvokellojen korkealaatuiset materiaalit ja tarkka mekaniikka tekevät niistä kestäviä ja haluttuja ajan mittaan. On kuitenkin tärkeää huomata, että sijoitukset voivat aina sisältää riskin, ja ostajan tulisi tehdä perusteellinen tutkimus ennen päätöksen tekemistä. Autamme mielellämme arvokellon valitsemiseen ja ostamiseen liittyvissä asioissa.

Anna meille toimeksianto!

Kiitos yhteydenottopyynnöstä!

Palaamme sinulle 24-48 tunnin sisällä!

Kiitos arviointipyynnön jättämisestä!

Palaamme sinulle 24-48 tunnin sisällä!