Usein kysytyt kysymykset | Toimitusehdot | Rahoitus | Oma tili

Toimitusehdot

YLEISET EHDOT

Kellomestari (www.kellomestari.fi) on verkkokauppa, jossa hyödykkeiden myyjänä on Vaski Capital Oy (Y-tunnus: 3269032-5). Seuraavia sopimusehtoja sovelletaan Kellomestarin ja sen asiakkaiden välisessä kauppasuhteessa.

Kellomestari pidättää oikeuden muuttaa näitä sopimusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta. Kaikkiin tilauksiin sovelletaan tilaushetkellä voimassa olevia sopimusehtoja, jotka ilmenevät Kellomestarin nettisivuilla. Laissa tapahtuvat muutokset astuvat voimaan heti sellaisenaan ellei laissa ole toisin määrätty. Sitova kauppasopimus astuu voimaan, kun tilaus on otettu Kellomestarin toimesta vastaan kirjallisesti tai suullisesti.

Kellomestari ei vastaa vahingosta, joka aiheutuu ylivoimaisesta esteestä. Ylivoimaisena esteenä pidetään sellaista ennalta arvaamatonta seikkaa tai olosuhteiden muutosta, joka on Kellomestarin vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella. Kellomestari on velvollinen ilmoittamaan sitä kohdanneesta ylivoimaisesta esteestä asiakkaalle niin pian kuin se on mahdollista.

Kellomestari ei vastaa toisenosapuolen aiheuttamasta vauriosta tai huolimattomuudesta.

ASIAKAS

Kellomestari myy tuotteita täysi-ikäiselle yksityishenkilölle (jäljempänä kuluttaja) ja huoltajan suostumuksella myös alle 18-vuotiaalle. Kuluttajakaupassa noudatetaan voimassa olevaa Suomen ja Euroopan Unionin kuluttajansuojalainsäädäntöä. Nämä sopimusehdot eivät ole voimassa siltä osin kuin ne rajoittavat kuluttajan oikeuksia siitä mitä pakottavassa lainsäädännössä on määrätty.

TUOTTEET JA HINNAT

Kaikki Kellomestarin verkkokaupassa myydyt kellot ovat käytettyjä (ellei erikseen mainittu) ja myydään siinä kunnossa kuin ne ovat myyntihetkellä. Tuotteen myyntikuvauksessa on annettu tiedot tuotteen kunnosta. Kaikista myytävistä tuotteista saa lisätietoja ja valokuvia pyynnöstä myynti@kellomestari.fi

Kaikkien kellojen osalta sovelletaan marginaaliverotusmenettelyä, joten tuotteiden hinnat eivät sisällä vähennettävää arvonlisäveroa. Kellomestari.fi-sivustolla ilmoitetut hinnat eivät sisällä toimituskuluja, eikä mahdollista korttiveloitusmaksua (ainoastaan mikäli tuote maksetaan Kellomestarin myöntämällä lahjakortilla).

Mikäli hinnastossa on selviä hintavirheitä ei tuotetta myydä selvästi alempaan hintaan, jos voidaan olettaa asiakkaan ymmärtäneen hinnoitteluvirheen olemassaolon.

MAKSUTAVAT

Tilisiirto tai Paytrail osamaksu rahoitus.

Tuotteet on mahdollista maksaa useampaa edellä mainittua maksutapaa käyttäen, esimerkiksi osa kauppasummasta tilisiirtona ja loput Kellomestarin rahoituksella. Lue lisää tästä.

TOIMITUSTAVAT

Tuotteet toimitetaan etäkaupassa Postipakettina ympäri Suomen, kellon hinta sisältää toimituskulut Suomeen toimitetuille ostoksille, jollei muuten sovita. Tilauksen käsittelyaika on keskimäärin 1-2 työpäivää ja kuljetusaika 1-3 arkipäivää.

Asiakastapaamiset sekä toimitukset myös Pirkanmaan alueella sovitusti.

TUOTTEIDEN VARAAMINEN

Tuotteita on mahdollista varata myöhempään ajankohtaan.

Varausmaksun suuruus on vähintään 200€ ja enintään 10% tuotteen kauppahinnasta. Tuotteen varaus tapahtuu suorittamalla myyjän kanssa erikseen sovittu varausmaksu etukäteen ja suoritettu varausmaksu vähennetään kaupantekohetkellä lopullisesta kauppasummasta. Varausmaksun suuruus ja varausajan pituus sovitaan aina tapauskohtaisesti erikseen, eikä varausmaksua palauteta mikäli asiakas peruu kaupat.

PALAUTUSOIKEUS

Kellomestarin verkkokaupassa etänä myydyille kelloille on kuluttajasuojalain mukainen neljäntoista (14) vuorokauden palautusoikeus. Lain tarkoituksena on antaa kuluttajalle oikeus tutustua tuotteeseen niin kuin se on mahdollista myymälässä. Asiakkaalla on oikeus tutustua pakkauksen sisältöön ja sovittaa tuotetta varoen. Tuotteen täytyy kuitenkin olla palautettaessa täysin samassa kunnossa kuin se oli asiakkaalle toimitettaessa. Tuotepakkauksen avaaminen tulee suorittaa yleistä varovaisuutta noudattaen. Kauppasumma palautetaan asiakkaalle, kun palautettu tuote on saapunut Kellomestarille ja sen kunto on tarkastettu.

Asiakaspalautukset tulee lähettää aina hyvin pehmustettuna ja lähetyksen seurannalla varustettua lähetysmuotoa käyttäen. Asiakas maksaa mahdollisesta asiakaspalautuksesta kaikki aiheutuvat kulut ja palautuslähetys on aina asiakkaan vastuulla.

Asiakas on velvollinen säilyttämään palautusasiakirjoista tarvittavat kopiot. Asiakaspalautuksesta saatava pakettilähetyksen seurantatunnus on ainoa keino lähettämisen todistamiseksi.

Pakkaaminen on lähettäjän vastuulla. Tuotteet tulee pakata huolellisesti, jotta tuotteet eivät vahingoitu kuljetuksessa. Tuotteiden ympärille tulee laittaa riittävästi pehmustetta, täysarvosta vakuutettua lähetysmuotoa suositellaan.

Kellomestari ei ole vastuussa huolimattomasti ja sopimusehtojen vastaisesti pakattujen palautusten vahingoittumisesta. Asiakkaan puolelta aiheutuneesta virheestä koituvat kustannukset peritään asiakkaalta täysimääräisinä.

TAKUU JA VIRHEET

Kaikki Kellomestarin sivustolla myydyt kellot ovat käytettyjä, joillei toisin ole mainittu. Kaikille käytetyille kelloille myönnetään vähintään kuuden kuukauden (6kk) takuun mahdollisten virheiden varalta pois lukien varaosiksi/korjattaviksi erikseen myytävät kellot. Takuu ei kata vesitiiviyttä, kellojen rannekkeita, eikä asiakkaan omista toimista aiheutuneita vikoja tai käytönjälkiä. Asiakkaalle myönnetty takuu on henkilökohtainen, eikä sitä voida siirtää kolmansille osapuolille jos kellon ostanut henkilö tai yritys myy kellon eteenpäin.

Kelloissa voi myös olla voimassa valmistajan myöntämä takuu, jolloin takuu määräytyy valmistajan määrittelemien takuuehtojen mukaisesti. Valmistajan takuuehdot löytyvät kellon käyttöohjeista, erillisestä takuulomakkeesta tai valmistajan osoittamasta verkko-osoitteesta.

Tuotteet myydään siinä kunnossa kuin ne ovat myyntihetkellä. Tuotteiden myyntikuvauksissa on annettu kaikki tiedot tuotteiden kunnosta. Tuotteessa katsotaan kuitenkin olevan virhe, jos

  1. Myyjän antamat tiedot tavaran ominaisuuksista tai käytöstä eivät pidä paikkaansa ja annetut tiedot ovat voineet vaikuttaa kauppaan.
  2. Myyjä jättää ilmoittamatta tiedossa olevasta tavaran ominaisuuksia tai käyttöä koskevasta merkittävästä seikasta, ja laiminlyönti on voinut vaikuttaa kauppaan.
  3. Tavara on hintaansa ja olosuhteisiin nähden huonommassa kunnossa kuin ostajalla oli perustellusti aihetta edellyttää.

Kellomestari pidättää oikeuden todentaa vaihtokelloissa ilmoitetut virheet. Tähän on varattava aina 3-5 arkipäivää siitä laskien, kun tuote on todistetusti toimitettu takaisin tarkastettavaksi Kellomestarille.

REKLAMAATIO

Reklamointiaika alkaa siitä, kun asiakas on vastaanottanut tuotteen. Palautettavan tuotteen täytyy olla samassa kunnossa kuin se oli vastaanotettaessakin. Reklamaatiot käsitellään ainoastaan kirjallisesti. Vapaamuotoisen reklamaation voi toimittaa sähköpostilla osoitteeseen myynti@kellomestari.com.

ERIMIELISYYKSIEN RATKAISEMINEN

Kuluttaja-asiakkaalla on oikeus saattaa tästä sopimuksesta syntyvät erimielisyydet kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi. Asiamieskuluja ei korvata, koska kuluttajaneuvonta ja kuluttajariitalautakunta tarjoavat veloituksetta apua erimielisyyksien ratkaisemiseen.

 

Maksuehdot

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

 

 

Anna meille toimeksianto!

Kiitos yhteydenottopyynnöstä!

Palaamme sinulle 24-48 tunnin sisällä!

Kiitos arviointipyynnön jättämisestä!

Palaamme sinulle 24-48 tunnin sisällä!