Usein kysytyt kysymykset | Toimitusehdot | Rahoitus | Oma tili

Käytetyt kellot

Välitämme sinusta ja välitämme sinulle käytetyt arvokellot Suomen parhaalla palvelulla.

Mikä on Kellomestari?

Kellomestari on käytettyjen arvokellojen myyntiin ja ostoon erikoistunut kellokauppa Pirkanmaalla. Meidän kautta löydät tarkastetut ja tarvittaessa huolletut arvokellot.

Laadukkaan arvokellon saa hankittua itselleen jo alle 1000 euron hintaan. Ja mikä parasta, tällä hetkellä arvokellojen hinnat ovat nousussa, joten sijoituksesi tulee varmasti pitämään arvonsa hyvin.

Arvokello kannattaa hankkia vain luotettavalta kauppiaalta. Meiltä saat kellolle aina takuun.

Teemme myös ostotoimeksiantoja – kerro meille millaisen kellon haluaisit.

Käytetyt kellot

Kellomestari myy käytettyjä kelloja ja meiltä löydätkin tarkastettuja ja huolettuja arvokelloja muun muassa merkeiltä: Omega, Breitling, Oris, Panerai, Sinn, Tissot, Seiko, Hublot ja paljon muilta. 

Arvokellot ovat ajattoman tyylikkäitä ja korkealaatuisia ajanmittausvälineitä, jotka edustavat ylellisyyttä ja arvostusta. Nämä käytetyt kellot eivät ole pelkästään ajan ilmoittamiseen tarkoitettuja laitteita, vaan myös merkittäviä muotiesineitä ja perintökappaleita.

Arvokellot valmistetaan tinkimättömällä huippuosaamisella ja korkealuokkaisista materiaaleista. Kellojen tarkkuus, kestävyys ja hienostunut muotoilu ovat ominaisuuksia, jotka tekevät niistä arvokkaita aarteita kelloharrastajille ja keräilijöille.

Käytettyjen kellojemme valikoima on monipuolinen, ja siinä on edustettuna maailman tunnetuimmat ja arvostetuimmat kellomerkit, kuten Rolex, Tissot, Seiko ja Omega. Nämä merkit ovat sitoutuneet huippulaatuun ja innovaatioon, ja niiden kellot edustavat kelloteollisuuden huippua.

Arvokellon hankinta on investointi, joka säilyttää arvonsa ja voi jopa kasvattaa arvoaan ajan myötä. Ne ovat myös ainutlaatuisia lahjoja, jotka osoittavat arvostusta ja tyyliä.

Tutustu käytettyjen kellojen valikoimaamme ja löydä täydellinen ajanmittauskumppani, joka täyttää korkeimmat odotuksesi ja heijastaa persoonallisuuttasi.

Käytetyt kellot Kellomestarista

Kuinka tilaan käytetyn arvokellon?

Tutustu käytettyjen kellojemme valikoimaan huolella. Jos sinulla on jotain kysyttävää kelloista, niin ole yhteydessä myynti@kellomestari.fi

Valitse mieleisesi kello. Kaikille Suomeen toimitetuille kelloille annamme 6 kk takuun ja ilmaisen toimituksen. (Jos et löydä haluamaasi kelloa niin kerro toiveesi meille 

Voit maksaa kätevästi Paytrailin maksuvaihtoehdoilla tai erissä Paytrail lasku- ja osamaksuvaihtoehdoilla.

Onneksi olkoon uudesta kellosta! Kellomestari kiittää!

Anna meille toimeksianto!

Kiitos yhteydenottopyynnöstä!

Palaamme sinulle 24-48 tunnin sisällä!

Kiitos arviointipyynnön jättämisestä!

Palaamme sinulle 24-48 tunnin sisällä!